ljubavni-citati

Ljubavni citati poznatih osoba iz svijeta umjetnosti

Ljubavni citati za izražavanje osjećaja gospodina Boba Marleya

Mnogo je načina na koje svoju ljubav prema drugom izrazimo ili želimo izraziti. Ljubavni citati Boba Marleya su zaista posebni.

“Samo jednom u tvom životu, zaista vjerujem, možeš pronaći nekoga tko može u potpunosti okrenuti tvoj svijet. Kažeš mu stvari koje nikad nisi podijelio s drugom dušom i on upija sve što kažete i zapravo želite čuti više. Dijeliš nadu za budućnost, snove koji se nikada neće ostvariti, ciljeve koji nikada nisu ostvareni i mnoga razočarenja u životu. Kad se nešto predivno dogodi, ne možeš dočekati da mu kažeš o tome, znajući da će on dijeliti tvoje uzbuđenje. Nije mu neugodno plakati s tobom kad te boli ili smijati se kad praviš budalu od sebe.

Nikada te ne povrijede i ne stvaraju osjećaj da nisi dovoljno dobri. On te gradi i prikazuje ti stvari koje te čine posebnim i lijepšim. Nikad nema pritiska, ljubomore ili natjecanja, već samo tiha smirenost kad je pored tebe. Možeš biti sam i ne brinuti se što će misliti o tebi jer te voli zbog onoga što jesi. Stvari koje većini ljudi izgledaju beznačajno, poput bilješke, pjesme ili šetnje, postaju neprocjenjivo blago koje čuva u svom srcu i njeguje zauvijek. Sjećanja na tvoje djetinjstvo se vraća i toliko je jasno i živopisno da si ponovno mlad. Boje izgledaju svjetlije i sjajnije.

Smijeh, telefonski poziv, blagi vjetar…

Smijeh se čini dijelom svakodnevnog života u kojem je prije bio rijetko ili uopće nije postojao. Telefonski poziv ili dva tijekom dana pomažu ti da preživiš kroz dug radni dan i izmami ti osmjeh na lice. U njegovoj prisutnosti nema potrebe za neprekidnim razgovorom, ali vidiš da si sasvim zadovoljan ako je u blizini. Stvari koje te prije nisu zanimale postaju fascinantne jer znaš da su važne toj osobi koja ti je posebna. Na ovu osobu misliš u svakoj prilici i što god da radiš. Jednostavne stvari ti padaju na pamet poput blijedoplavog neba, blagog vjetra ili čak olujnog oblaka na horizontu.

Otvaraš svoje srce znajući da postoji mogućnost da jednog dana bude slomljeno i kad otvoriš svoje srce, iskusiš ljubav i radost o kojoj nisi ni sanjao da je moguća. Otkrivaš da je ranjivost jedini način koji dopušta tvom srcu da osjeti pravi užitak koji je toliko stvaran da te plaši. Snagu pronalaziš u znanju da imaš pravog prijatelja i eventualno srodnu dušu koja će ti ostati odana do kraja. Život izgleda potpuno drugačije, uzbudljivo i vrijedno. Tvoja jedina nada i sigurnost je kada znaš da je on dio tvog života. ” – Bob Marley

“Ukoliko je nevjerojatna, neće biti laka. Ukoliko je laka, neće biti nevjerojatna. Ako vrijedi, nećeš odustati. Ako odustaneš, nisi dostojan. “- Bob Marley

Citati o ljubavi koji će nas sve zbližiti

Posjedujemo toliko misli i emocija, mnogi od nas se trude da ih pretočimo u riječi. Ljubavni citati su tu da pomognu pronaći samo prave riječi kako bismo tom posebnom nekome objasnili dubinu naših osjećaja.

“Način da volimo bilo što je shvatiti da se ono može izgubiti.” – Gilbert K. Chesterton

“Biti duboko voljen daje vam snagu, dok voljeti nekoga duboko vam daje hrabrost.” – Lao Tzu

“Mnogo sam se puta zaljubio … uvijek u tebe.”

“Ljubav je svih strasti najjača, jer istodobno napada glavu, srce i osjetila.” – Lao Tzu

“Moje je srce savršeno jer si ti u njemu.”

“Nikad nema vremena ni mjesta za istinsku ljubav. To se događa slučajno, u otkucaju srca, u jednom treperavom i lupom trenutku.” – Sarah Dessen

“Ljubav je stanje u kojem je sreća druge osobe ključna za vaše vlastito.” – Robert A. Heinlein

“Jutros sam se probudio i podsjetio se na dragocjenost života. Shvatio sam da bih trebao izraziti zahvalnost onima koji su mi tako važni. Hvala vam za sve što ste učinili i ugodan vam dan!”

“Voliš me. Stvarno ili ne stvarno? “
Kažem mu: “Stvarno.” – Suzanne Collins

“Ja sam zaljubljen u tebe”, rekao je tiho.

“Augustus”, rekoh.

“Jesam”, rekao je. Zurio je u mene i vidjela sam kako mu se uglovi očiju slijevaju. “Zaljubljen sam u tebe i ne poričem to jednostavno zadovoljstvo istinitih stvari. Zaljubljen sam u tebe i znam da je ljubav samo vikanje u prazninu, a i taj je zaborav neizbježan. Svi smo osuđeni na to da će doći dan kada će sav naš rad biti pretvoren u prah i znam da će sunce progutati jedinu zemlju koju ćemo ikada imati, a ipak ja sam zaljubljen u tebe.” – John Green

“Ne mogu prestati razmišljati o tebi, danas, sutra, zauvijek.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0