badoo aplikacija

Badoo aplikacija – najpopularnija na svijetu

Badoo aplikacija za svakoga

Badoo aplikacija ima preko 100 milona downloada na Androdid uređajima i svakodnevno raste. Najpopularnija aplikacija za upoznavanje na svijetu. Na Facebooku je koristi 5% svih korisnika te je među 10 koje se najviše aktivno koriste.

badoo aplikacija

Prvi korak je REGISTRACIJA. Vrlo je jednostovna i samo jednim klikom se možete prijaviti putem Facebooka.

Nakon što ste to obavili odite na ikonicu na svom mobilnom uređaju ili tabletu. Za Apple je to App Store, za Androd je Play store, a za Windows phone je Windows store. Skinite i instalirajte aplikaciju.

Uredite svoj profil

Stavite što više informacija u svoj profil, imat ćete veće šanse da se kliknete s nekim već prvi dan. Neka Vam fotografije budu što novije i pristojnog izgleda. Jednostavno odete i provjerite profile drugih članova, pratite kako to rade žene i muskarci s najpopularnijim profilima. Sljedite njih i vrlo ćete brzo dobiti ideje kako ispuniti svoj profil, no opet budite orginalni i nemojte kopirati druge. Obvezno verificirajte fotografiju jer time imate 300% do 500% veće šanse za uspjehom. Mutne, crno-bijele i slabo vidljive fotografije Vam neće dobro proći.

Imate mogućnosti dodati fotografije s svog Facebooka, Instagrama ili pak učitajte fotografije direktno s svoga mobilnog uredaja. Odnedavno možete i dodatvati video sadržaje sto ovu aplikaciju čini jos zanimljivijom za korištenje. Do 500 fotografija je dozvoljeno po jednom korisničkom računu. Imate opciju kreiranja albuma, te isto tako mozete kontrolirati dali želite da vam ostali članovi komentiraju fotografije i video sadržaje

Pretražite ljude u svojoj blizini

Najveća prednost je što tražilica omogućuje da pretražujete ljude u svojoj okolici, a to je prema mjestu, regiji i državi. Pretražite prema starosti, spolu, itd a i postoji još dublja pretraga, prema horoskopskom znaku, statusu veze i sl.

Počnite čavrljati s ostalim članovima

Da bi započeli razgovor, prije svega morate napraviti verifikaciju svog fb računa ili broja mobitela. Verificirate sto više toga i profil Vam je vjerodostojiniji i drugi članovi će to više cijeniti.

Počeli ste s pretragama i slanjem poruka drugim članovima, zapamtite da možete kontaktirati 20 osoba dnevno. Svakoj osobi možete poslati dvije poruke i dok Vam ona ne odgovori ili dok ne aktivirate Super Moći da Vaše poruke dođu na prvo mjesto u njenoj listi poruka toga člana više ne možete kontaktirati. Zato pažljivo složite tu prvu poruku, ona je dakako uz sadržaj vašeg profila i izgled najbitnija stvar da započnete s nekim razgovor. Ukoliko želite poslati članovima poklone to mozete učiniti kupnjom kredita. Djevojke to vole i cijene, svakako preporučamo.

Pogledajte tko vas je lajkao

Uključivanje u igru sureta, aktivirate svoju vidljivost u igri i lajkate druge članove da bi vidjeli tko je vas lajkao ili dali se podudarate s nekim. Filtrirajte svoju pretragu prije igre pod postavkama.

Ocijenjujte fotografije i video sadržaje

Ako Vam se netko sviđa ili vam je interesantan na bilo koji drugi način, možete ocijeniti njegove fotografije. Napomena: Ova opcija je zasada isključena i Badoo aplikacija kao ni desktop verzija je više ne sadržavaju. Ukoliko je budu vratili, svakako ćemo osvježiti sadržaj.

Kupujte Badoo super moći (Super Powers)

Prednosti super moći su

 1. Vidite tko Vas je lajkao, tj sve koji su vam dali srčeko
 2. Otključajte folder favorita, saznajte tko Vas je dodao na svoju favorite listu
 3. Dopisivanje i flert s najpopularnijim članovima, eksluzivni pristup članovima koji su trenutačno IN, tj visoko su rangirani
 4. Budite prvi koji će chatati s novim članovima, započnite odma čim se registriraju
 5. Postanite nevidljivi, tajno pregledavajte profile ostalih korisnika
 6. Stavite svoje poruke na prvo mjesto, sve koje ste kontaktirali imat će Vaše poruke na prvome mjestu, tako da će ih sigurno vidjeti
 7. Promijenite svoj glas u Igri susreta, umjesto “da” stavite “ne”

Badoo aplikacija nudi i opciju kupnje kredita

Badoo kredite (credits), a možete ih koristiti za:

 1. Podizanje profila u pretraživanjima
 2. Bolja posjećenost Vašeg profila, budite primjećeni kod tisuće djevojaka u vašoj okolini
 3. Dobijte više prikaza u Igri Susreta (Encounters game)
 4. Mogućnost više lajkova na ženske profile u Igri susreta
 5. Započni više chatova, razgovaraj s više ljudi u tvojoj okolini
 6. Online sam, započnite chat dopisivanje s više djevojaka kad dobiju obavijest da ste online

Prijavite se danas i upoznajte svoju idealu osobu!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0